RS KLUSSENBEDRIJF

RS klussenbedrijf is opgericht door Roy Snikkers. Na 15 voor diverse aannemers gewerkt te hebben ben ik 2015 voor mijzelf begonnen. En dat is de juiste beslissing gebleken. Met vakkundigheid en enthousiasme wordt de ene na de ander kluslijst naar tevredenheid afgerond.

RS klussenbedrijf werk samen met 15 tal andere zzp-ers wie ieder zijn eigen vakgebied heeft. Zo kunnen wij ook de grote klussen aannemen en binnen een korte tijd afronden. U heeft dus een aanspreekpunt en wij hebben alle disciplines onder een dak voor u beschikbaar.

  • Grote of kleine klussen voeren wij graag voor u uit
  • Elke disciplinie onder een dak
  • Meer dan 15 jaar ervaring
  • Geen voorrijkosten regio utrecht
  • Vrijblijvende offerte

BESTE GEREEDSCHAP

Voor elke klus hebben wij de beste machine’s om de klus snel, efficiënt, netjes en zonder al te veel overlast te klaren.

BESPAAR TIJD

Ook de grotere klussen kunnen wij  binnen een zo kort mogelijke tijd voor u realiseren. Wij maken altijd een planning waarbij we elkaar niet in de weg lopen maar wel zo efficiënt mogelijk werken.

BINNEN BUDGET

We proberen altijd binnen het offerte bedrag te blijven. Mocht er onverwachts toch nog tegenvallers zijn tijdens een klus dan melden we dit altijd tijdig.

WAAROM ONS KIEZEN

Jaren ervaring met ook complexe verbouwingen

Afgeronde projecten

Meer dan 15 man met heel veel ervaring

Copyright - Smartis.nl